Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'fop_enqueue_conditional_scripts' not found or invalid function name in /home/r36677cros/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Servicii - CrossMedia Advertising

ce servicii oferim noi?

Design unic si constructie site-uri web, aplicatii web. Grafica unica realizata la comanda, realizare logo pentru online sau impreuna cu oferta de identitate corporate logo web, print, carte logo, identitate vizuala, carti de vizita, bannere si publicitate

Construirea identitatii

Totul cu scopul de a construi o imagine profesionala sigura si placuta a afacerii dumneavoastra in aceasta "jungla" web.

Servicii sociale

In zilele noastre integrarea in servicii sociale este esentiala, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru asigurarea integrarii optime.

Originalitatea conteaza

O imagine face cat o mie de cuvinte. Cu atat mai mult o imagine reala si nu descarcata de pe internet si refolosita.

Layout responsive

Folosim cele mai noi tehnologii web pentru a va oferi o platforma contruita dinamic, compatibila atat pe desktop cat si pe mobil.

Regaseste frumusetea in simplitate si eleganta

Consultanta de la a la z pentru afacerea dumneavoastra

Incepand de la numele dorit pentru site-ul dorit, gazduire, grafica web, cod, integrare, aplicatii web, email dedicat pana la contact permanent si consultanta pas cu pas pentru a creste proiectul in care impreuna ne implicam.

Contactati-ne acum pentru o evaluare gratuita si crearea unui plan pas cu pas pentru a deveni online cu rezultate optime in raport cu bugetul dumeavoastra.

Call Now ButtonSuna pentru oferta